keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kaupan salaattia kotikeittiöstä?


Kotona pystyy näköjään tekemään kaupassa myytävää punajuurisalaattia. Maku on lähes tulkoon yksi yhteen verrattuna einessalaattiin. Onko se sitten hyvä vai huono juttu, samaa pohdittiin Kivistössä -blogissa, mistä siis myös ohjeen nappasin.

Oli miten oli, se ei muuta sitä tosiasiaa, että tämä lisukesalaatti on todella hyvää, tekemisen arvoista. Ja hupeni tosi sukkelasti.

PUNAJUURISALAATTI

4-6 etikkapunajuurta
1 kevätsipulinvarsi
1 prk ranskankermaa tai smetanaa
2 rkl majoneesia
1-1 1/2 tl piparjuuritahnaa
suolaa
mustapippuria

Suikaloi punajuuret ja silppua sipuli. Sekoita ranskankerma/smetana, majoneesi ja piparjuuritahna keskenään. Sekaan voi myös lorauttaa hieman etikkapunajuurten lientä.

Yhdistä seos punajuurten ja sipulin sekaan. Lopuksi mausta suolalla ja pippurilla ja tarkista maku.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti