tiistai 8. maaliskuuta 2011

Hunajainen kanapata


HUNAJAINEN KANAPATA

n. 600 g hunajamarinoituja kananfileepaloja
öljyä paistamiseen
3 annosta ruis-riisiä
1 iso sipuli
luomukasvisliemijauhetta
2 tuoretta persikkaa
vajaa 1 dl ruokakermaa (15 %)
japanilaista soijakastiketta
mustapippuria rouheena
cayennepippuria

Keitä ruis-riisisekoitus ohjeen mukaan. Lisäsin riisin keitinveteen kasvisliemijauhetta sekä sipulikuutiot. Paista kananpalat kypsiksi pannulla öljyn kera. Myös persikan palasia voi kypsentää samalla pannulla, varsinkin jos ne eivät ole riittävän kypsiä, lisää ne vain vähän myöhemmin kuin kananpalat.

Yhdistä riisi, kanat+persikat, mausteet ja ruokakerma vuokaan. Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia.


Miten hyvää tästä tulikaan! Tämän onnistuminen innostaa jatkossakin tekemään itse marinadia myöten ruuan. Siinä saisi samalla lisäainemääriä vähemmälle ja muutenkin tietäisi mitä syöty ruoka oikeasti sisältää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti