keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Röstiperunat


Ja taas mentiin ihan fiiliksellä :) Eli ilman sen tarkempia määriä näihin röstipottuihin tuli raastettua raakaa perunaa, sipulikuutioita, kananmuna, emmental-juustoraastetta sekä suolaa ja mustapippuria. Paisto pannulla tilkkasessa öljyä. Helppoa ja hyvää ja ihan kivaa tehdä, mainiosti hoitui samalla kertaa soijarouhepihvien paiston kanssa.


Röstipottujen tiukka takakeno ;)

2 kommenttia:

  1. Röstit on niin herkkua. Hyvää tulee muuten uunissakin, ja ehkä vähän kevyempänä versiona, kun ei tarvi siinä paistossa käyttää rasvaa.

    VastaaPoista
  2. Tää oli hyvä vinkki! Uuni senkin taatta kätevämpi että röstit saa yhdellä kertaa tehtyä, eikä tarvitse pannun vieressä vahdata ja paistella osissa..

    VastaaPoista