tiistai 16. helmikuuta 2010

Banaani-pähkinäkakku

Tässä ohje edellisen postauksen kuvassa näkyvään kahvikakkuun:

100 g margariinia
2 1/2 dl ruokokidesokeria
2 munaa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl kolmen viljan leseseosta
1 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
1 dl hasselpähkinärouhetta
2 banaania
maitoa vähän taikinan notkistukseen

Vaahdota ensin sokeri ja margariini ja lisää sitten munat yksitellen vatkaten nekin taikinaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Muussaa banaanit ja sekoita taikinan sekaan. Lopuksi lisää loraus maitoa jos taikina tuntuu liian jäykältä. Kaada taikina rasvattuun ja jauhotettuun vuokaan ja paista uunin alatasolla 150 asteessa tunnin verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti